Priser

Vi på JoCad AB erbjuder skräddarsydda och facknannamässiga bygglovsritningar av attefallshus och komplementbostad. Ta del av våra förmånliga priser och kontakta oss om du har några frågor.

Prislista, skräddarsydda ritningar:

– Garage och carport – 2490 kr

– Attefallshus – 2490 kr

– Husritningar – Enligt offert

3D-VISUALISERINGAR

– Garage och carport – 990 kr

– Attefallshus – 1190 kr

– Hus – 1990 kr

Ritningar Hus

Vi hjälper dig med fackmannamässiga bygglovsritningar oavsett om det är en liten tillbyggnation eller stor nybyggnation du ska göra, inget projekt är för stort eller för litet för oss.

Ritningar garage och carport

Vi erbjuder färdiga ritningspaket för endast 790 kr eller kundanpassade ritningar utifrån era skisser för 2490 kr. Ta gärna hjälp av vår framtagna checklista
Checklista garage

Ritningar attefallshus

Trots att attefallshus går genom kommunens något enklare process, bygganmälan, krävs samma fackmannamässigt utförda ritningar som för en bygglovsansökan. Dessa ritningar hjälper vi dig med för endast 2490 kr. Vår framtagna checklista underlättar processen, vilket gör att vi kan erbjuda korta leveranstider.
Checklista attefallshus

3D-visualiseringar

Vi erbjuder även 3D-visualiseringar av de bygglovsritningar du beställer från oss. På så sätt får du en mycket tydligare bild av hur byggnaden kommer se ut, redan innan du skickar in din bygglovsansökan till kommunen.